Fra øl til kontorfællesskaber i Hellerup – Tuborg Havn

Tuborg Havn har ændret ansigt gennem tiden
Tuborg Havn er i dag et mekka for virksomheder, der ønsker at bo i attraktive kontorfællesskaber i Hellerup. Området har en unik beliggenhed, hvilket har været medvirkende til at gøre den gamle industrihavn til et af de mest spændende områder for virksomheder.

Tuborg Havn ligger få kilometer nord for København. Det ligger tæt ved vandet, en hyggelig lystbådehavn og Hellerup by, hvor man kan tage et velfortjent afbræk i en travl hverdag. Desuden ligger området for enden af Tuborgvej, hvor man som billist har let adgang fra de store indfaldsveje til København, så uanset hvor du bor kan du nemt tage bilen til kontorfællesskaberne i Hellerup og slippe uden om den værste trafik inde i centrum af København. Kommer du med offentlig trafik, ligger Tuborg Havn i gåafstand fra Hellerup Station og der kører flere buslinjer lige udenfor døren. Medarbejderne på kontorfællesskaberne nyder også godt af det nærliggende Waterfront Shopping, der er et populært shopping center med mange spændende butikker.

Historien bag Tuborg Havn
Tuborg Havn i Hellerup har været i rivende udvikling i de seneste år. Mange store og små virksomheder har flyttet deres kontorer til de eksisterende bygninger, kontorhoteller eller bygget nye domiciler. Københavnere er flyttet ind i nybyggede lejligheder med havudsigt og området har fået sit helt eget shopping center. Men området har ikke altid været brugt til kontorer og kontorhoteller. Som navnet antyder har Tuborg brugt havnen i mange år. Havnen blev oprindeligt anlagt i 1873 som en industrihavn for det store danske bryggeri. I mange år blev havnen også brugt til færgetrafik især til trafik over Øresund. I dag fungerer havnen som en lystbådehavn og drives af Kongelig Dansk Yachtklub.

Tuborg Havn er et populært område blandt virksomheder, men det er naturligvis kun ét af mange områder i København og omegn. Hvis du leder efter et kontorhotel i København er der masser at vælge imellem.

Dette indlæg blev udgivet i Erhvervshistorie. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.