Kvinder for frihed

Kvinder for Frihed er en tværpolitisk landsdækkende forening. Kvinder for Frihed ser det som sin fornemste opgave at arbejde for frihed, ligeværdig – hed, solidaritet og demokrati i Danmark og Europa.

Kvinder for Frihed vil aktivt arbejde for at sikre, at pigers og kvinders frihedsrettigheder fortsat består. Vi betragter ligeværdighed og ytrings – frihed som de fornemste af samtlige frihedsrettigheder, som selve fundamentet for et levende, moderne demokrati.

Det indebærer, at Kvinder for Frihed aktivt vil modarbejde ethvert forsøg på krav om særrettigheder, som på nogen måde krænker pigers og kvinders frihedsrettigheder, uanset om sådanne krav fremsættes under henvisning til kultur, tradition, politik eller religion.

Kvinder for Frihed vil aktivt modarbejde fundamentalistiske organisationers krav om religiøst betinget uniformering eller adfærd. Det vil sige, at vi på det kraftigste afviser kvindefjendske kræfter, der eksempelvis taler for, at voldtægt er pigens eller kvindens eget ansvar, medmindre de dækker sig til. Ligesom vi vil modarbejde alt der anfægter lighed mellem mænd og kvinder.

Kvinder for Frihed ønsker at videreføre det arbejde, som utallige modige kvinder har gjort før os, for at alle kvinder uanset alder, race og religion kan leve et frit, selvstændigt og ligeværdigt liv i overensstemmelse med deres personlige ønsker og drømme.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.